PET-urile dispar în 800 de ani, pentru că nu sunt biodegradabile. Nesimţiţii, niciodată!, deşi, sunt biodegradabili.

miercuri, 11 august 2010

Vară gastronomică la altitudine

Dacă, din cauza problemelor legate de lipsa a trei zile fără prognoză de ploaie!, echipa Ulise & Zamfir nu a reuşit să urce la Muntele Băişorii ca să participe la Vara gastronomică organizată de Slow Food Turda, am primit informaţii post-eveniment de la "capul bunătăţilor" (că răutăţi, am înţeles că nu au fost!), după coborârealor, din Paradisul papei delicioase, la realitatea cotidiană:
Va trimit atasat o selectie de poze de la tabara de gastronomie si un mic raport post eveniment cu impresiile mele si a trainerilor, precum si impresiile catorva participanti.
Multumim tuturor partenerilor media care au fost alaturi de noi si multumim si celor care s-au deplasat la Baisoara sa preia "pe viu" datele.
In acesta toamna vom incepe deja sa lucram pentru editia de anul viitor, care datorita succesului acestei editii, va fi mai ampla.
Daca aveti nevoie de mai multe detalii va rog sa ma contactati, va stau la dispozitie cu drag.
O zi frumoasa sa aveti,
Marta
presedinte Asociatia Slow Food Turda
Comunicat de presa post eveniment gastronomic
Impresii participanti post eveniment

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu