PET-urile dispar în 800 de ani, pentru că nu sunt biodegradabile. Nesimţiţii, niciodată!, deşi, sunt biodegradabili.

luni, 22 martie 2010

Aleea Elevilor de la Agricol

Pe dealul din apropierea Turzii se află un liceu. Cu profil agricol. Aici activează şi profesori de biologie, precum un cerc de ecologie.
Toate sunt foarte frumoase, când este vorba de manifestări pompoase - în care se toacă banii de la buget ori de la sponsori - şi se poate vedea dragostea elevilor, de la un liceu cu profil agricol, faţă de natură!
Unde se poate observa cel mai bine acest lucru? Pe aleea ce urcă dinspre oraş înspre liceu. Te-ai aştepta să fie o adevărată alee de parc, îngrijită, curată, ...
Iată, trista realitate pe care am surprins-o în câteva imagini, ieri, în timp ce la liceu se desfăşura un "concurs judeţean dedicat Zilei internaţionale a apei şi Anului internaţional al biodiversităţi", în organizarea Primăriei şi Consiliului local Turda, a Inspectoratului şcolar judeţean, a Colegiului "Emil Negruţiu" şi a Societăţii cuturale "Filarmonia"!
Starea jalnică a aleii elevilor denotă faptul că ... toate personalităţile de la puzderia de instituţii organizatoare au venit ... cu maşina, pe celălalt drum.
Iar, pe elevi îi doare în c..ot de halul în care arată aleea pe care merg şi vin de la şcoală! Aşa cum au învăţat acasă, aşa cum au învăţat la liceu!
Mai multe imagini, cu detalii mai puţin elegante sau ecologice, puteţi vedea în album.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu